Η Νάξος είναι το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και φημίζεται για τις εναλλαγές του ορεινού τοπίου με τις εύφορες κοιλάδες και πηγές.
Η Χώρα, η πρωτεύουσα της Νάξου συνδυάζει την γραφικότητα ενός νησιού με τις ανέσεις της πόλης. Η Νάξος ή Χώρα είναι απλωμένη στην παραλία και το λόφο και έχει εντυπωσιακά λείψανα του κάστρου και μαγευτική θέα.
Έχει πολλά αξιοθέατα, παλαιά πέτρινα σπίτια και καλωσορίζει τους επισκέπτες με την Πορτάρα και το γραφικό εκκλησία της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας να στέκετε πάνω στο μικρό νησάκι μέσα στο λιμάνι.
Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις ομορφιές αυτού του τόπου αλλά παράλληλα να μην του λείψει τίποτα. Διαθέτει κέντρο υγείας, τράπεζες, ταχυδρομείο, αγορά όπου μπορεί κανείς να βρει οτιδήποτε χρειαστεί, είδη ένδυσης και υπόδυσης, σουβενίρ και πολλά τοπικά προϊόντα.
Από τα σημαντικότερα μνημεία που βρίσκονται στη χώρα της Νάξου είναι η φημισμένη Πορτάρα, ο αρχαιολογικός χώρος της Γρόττα και το ενετικό κάστρο που δεσπόζει από ψηλά.
Στη νότια πλευρά του νησιού βρίσκεται η οργανωμένη παραλία του Αγίου Γεωργίου που γεμίζει λουόμενους κάθε καλοκαίρι. Πρόκειται για μια αμμώδη παραλία με καταγάλανα νερά που βρίσκεται πολύ κοντά στη Χώρα διευκολύνοντας τον επισκέπτη να συνδυάσει μπάνιο, φαγητό ή καφέ και περίπατο στην αγορά. Ενδύκνειται για όλες τις ηλικίες προσφέροντας θαλάσσια σπορ για τους fun του είδους, για οικογένειες με μικρά παιδιά λόγω της καθαρότητας των υδάτων, αθλητικό κέντρο και πολλές άλλες δραστηριότητες που γεμίζουν ευχάριστα την ημέρα του επισκέπτη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η συγκεκριμένη παραλία έχει βραβευτεί με γαλάζια σημαία.

CONTACT US TODAY

Book Your Next Vacation!

BOOK NOW